Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Υπηρεσίες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή μικροχρωμάτωση είναι η επαγγελματική τεχνική που συνίσταται στη μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο.

Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται ειδικές συσκευές, οι οποίες μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα σε εσω-επιδερμικό επίπεδο.

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Η εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ εξυπηρετεί τα άτομα που δεν τους περισσεύει χρόνος για την περιποίησή τους, καθώς μπορούν να κάνουν μπάνιο, να κολυμπήσουν ή να ιδρώσουν χωρίς τον κίνδυνο να μετατοπιστεί ή να σβηστεί.
  • Αυτούς που χρησιμοποιούν φακούς επαφής ή παρουσιάζουν δυσκολίες στην όραση ή κινητικά προβλήματα και δυσκολεύονται να περιποιηθούν τον εαυτό τους.
  • Τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες στα καλλυντικά ή έχουν χάσει μερικώς ή πλήρως τις βλεφαρίδες ή τα φρύδια τους, καθώς και εκείνους που έχουν ουλές στα βλέφαρα, τα φρύδια ή τα χείλη τους.

Μάθετε τα πάντα για το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα με την Σταυρούλα Γιαννούλη και μάθε όλα τα trends στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ! ☏ 210-825-3422 / ✉ info@biocolours.gr